Wie zijn wij?

Bij Lef! Werkt vinden we het van belang dat mensen de regie nemen ten aanzien van hun loopbaan.

Daarom zetten we graag innovatieve tools in die mensen in hun kracht zet. Zodat ze de regie over hun loopbaan pakken. Zo werken we samen aan duurzame inzetbaarheid, re-integratie en loopbaanontwikkeling.

Missie & Visie

We willen organisaties gezonder maken

Dat doen we door er voor te zorgen dat iedereen op de plek zit. Nu en in de toekomst. Daarom ondersteunen wij werkgevers met duurzame inzetbaarheid en re-integratie. We zetten medewerkers op het juiste spoor bij het vinden van werk dat bij ze past.
Zo verhogen we hun vitaliteit en inzetbaarheid.

Door mensen zélf de regie te laten nemen

Zélf doen. Dat geldt zowel voor individuele medewerkers als voor de organisatie. Dat is de visie van Lef! Het geeft je meer voldoening. Het maakt je sterker en het vergroot je zelfverzekerdheid als je zelf de verantwoordelijkheid neemt door je eigen koers te bepalen. Zo kom je sterker uit elk veranderingsproces.

Maar zélf de regie pakken. Daar is ook Lef! voor nodig. Wij geven mensen de ondersteuning die ze nodig hebben om de volgende stap te zetten. Daarvoor gebruiken we graag de nieuwste technieken en inzichten. Maar we handelen altijd vanuit een positieve insteek. Zo leren wij hen te handelen naar hun mogelijkheden, kwaliteiten, drijfveren en interesses. Dan gaan mensen vanzelf weer mogelijkheden zien op de arbeidsmarkt.

Lef! Team

Onze missie en visie vraagt om een team met enthousiaste en gedreven Adviseurs Duurzame Inzetbaarheid, Loopbaancoaches, Re-integratiespecialisten en Arbeidsdeskundigen. Allemaal personen met verschillende drijfveren, talenten, persoonlijke eigenschappen en achtergronden. Iedere collega draagt op zijn of haar manier bij aan onze organisatie.

Onderneem!

Onderneem je eigen loopbaan, daar geloof ik in.

Oplossingen!

Oplossingen ontstaan vanuit verbinding.

Erwin de Beet

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid / Re-integratiespecialist

Beweeg!

Blijf in beweging, dat houdt je mentaal en fysiek in conditie!

Milojka Tejic

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid / Re-integratiespecialist

Veerkracht!

Waar een deur sluit… gaat een andere open.

Laura Goudswaard

Administratief Medewerker

Goed!

Goed is goed genoeg.

Dit is wat ons bindt

Kernwaarden
Openheid en transparantie

We communiceren open en transparant met onze opdrachtgevers en cliënten. Zo optimaliseren wij de samenwerking

Enthousiasme

Ons team kenmerkt zich door enthousiaste collega’s. Samen willen we het optimale voor een cliënt of organisatie bereiken.

Vertrouwen

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen! Dat vinden wij bij samenwerken van groot belang.

Deskundig

Onze adviseurs en specialisten verdiepen zich dagelijks in de materie om zo zowel werkgever als werknemer het beste te kunnen bieden. En als dat nodig is, geven wij gevraagd en ongevraagd advies.

Lef!

We openen deuren die voor anderen gesloten lijken, we blijven vooruitkijken, innoveren om met elkaar tot een nóg beter resultaat te komen. Daarin zijn wij een tikkeltje eigenwijs.

Vacatures

Lef! groeit snel. Daarom blijven we graag in gesprek met professionals die bij ons passen. Zo kunnen we snel schakelen zodra er een nieuwe vacature is.

Ben jij Re-integratiespecialist? Heb je ervaring met het begeleiden van cliënten bij een re-integratietraject, spoor 2? Voel jij onze kernwaarden goed aan?

Lijkt het je leuk om ons team te versterken?

Kom dan eens langs voor een koffie of thee!

Heb je interesse en wil je meer informatie?

Neem gerust en vrijblijvend contact via ons contactformulier of neem contact op met ons